
- Yıl :2010
- İMDB Puanı :
- Tür :
- Süre : 2 saat 5 dk
Gösterim Tarihi: 19 Şubat 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Anthony Hopkins, Hugo Weaving,
Benicio Del Toro, Emily Blunt, Geraldine Chaplin - Dil : Türkçe Dublaj
- Kategori :Türkçe Dublaj Filmler, Genel, Fantastik Filmler, Gerilim Filmleri, Korku Filmleri
- Yönetmen :
- Oyuncular :Hugo Weaving, Benicio Del Toro, Emily Blunt, Anthony Hopkins
- Etiketler :
Puanla:




















0 / 10
-Kurt Adam / The Wolfman 2010 ABD,İngiltere / Türkçe Altyazılı-
Yerel Puan:7.0/10 IMDB Puanı:6.4/10Tür:Fantastik, Gerilim, Korku Yönetmen:Joe Johnston Süre:2 saat 5 dk Gösterim Tarihi: 19 Şubat 2010 (Türkiye) Oyuncular: Anthony Hopkins, Hugo Weaving, Benicio Del Toro, Emily Blunt, Geraldine Chaplin
Lawrence Talbot, 1890'ların İngiltere'sinde gizemli ve soylu bir ünvana sahiptir. Kardeşi ortadan kaybolduğu zaman ailesinin yanına dönüş yapar ve kendisinin yaşaması gereken korkunç kaderini keşfeder. Lawrence'in çocukluğu annesinin öldüğü gece sona ermiştir, Blackmoor'daki kasabasını terketmiş ve artık o geçmişi unutmak için çabalamaktadır. Bu sırada, kayıp kardeşinin nişanlısı olan Gwen Conliffe, onun bulunması için Lawrence'dan yardım ister. Bu amaçla tekrar kasabaya dönerler ve aramaya başlarlar. Kısa süre içinde bir şeylerin garip gittiğini anlayan Lawrence, kasaba sakinlerinin vahşice öldürüldüğüne şahit olur. Olayların sır perdesi bir türlü aralanamamaktadır ve Scotland Yard araştırma ekibinden gizli bir ajan olan Aberline bu sırrı çözmek için görevlendirilir. Klasik Kurt Adam hikayelerinden konu itibariyle sıyrılmayı başarmış ve çok güçlü bir kurt adam profili ortaya koyan bu yapımda ,çok kanlı sahneler ve vahşi ölümler bulunuyor. Özellikle yapımcılıkta da katkısı olan Benicio Del Toro'nun üstün performansı izlemeye değer. Çok fazla aksiyon olmamakla beraber kimi yerlerinde insanı koltuğundan sıçratan bir etkiye sahip olan Kurt Adam'ın bu son filmini Vizyonfilmizle.net olarak sizlere sunuyor ve iyi seyirler diyoruz. NOT: Bu Filmi sizlere daha önce ALTYAZILI olarak da sunmuştuk. Dilerseniz Türkçe Altyazılı izleme için BURAYA TIKLAYINIZ."VK"ya YÜKLENMİŞ FİLMLERİ (Giriş Yapmak Lazım yazan) İZLEYEBİLMEK İÇİN VK.COM SİTESİNE ÜYE OLUP OTURUM AÇMANIZ YETERLİDİR.
OK.RU TÜRKİYE'de ENGELLENMİŞTİR. VPN KULLANINIZ.
Play’e basıp bir süre yüklenmesini bekleyin. Kesintisiz izleyebilir ve istediğiniz yerden başlatabilirsiniz.
Harika bir film harika ötesi
evet filmi izledim efektler goruntu guzel konuda siradan hatta basit diyeblirz kurt adam tiplemesi cok klasik tasarimi zayif mesela x menin oynadigi bir filim vardi vampirlerle kurtlar ordaki kurt adamlar cok urkutucu vede iyi tasarlanmisti .. iyi seyirler…
arkadaşlar filmi açınca bu yazı çıkıyor ve modemimi kapatıp açtığımda sayfayı yeniliyorum ama yine bu yazı çıkıyo yardım This video was either deleted by the user or in breach of a copyright holder.
CEVAP: FİLMİ YENİLEDİM, UYARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
sadece 21 dakikalık kısmı var ve part ları göremedim bi bakın şuna bi zehme yavrum ehmet kah kih koh:)()()
arkadaslar filmlerde arza yok ilk önce bunu söliyim bazı arkadaslar sıradan kurt filmi yazmıslar ama sıradan degil bu film hele içinde antony hopkins ve matrix de oynayan ajan varsa film süper izlemeye deger ve bos vakit kaybı degildir bu tür filmleri sevenlere öneriyorum içinde gerilim ve aksiyonun bol oldugu bir yapıt bazı sahneleri nefesinizi tutarak izliyceksiniz ama bi kac eksiklik gördüm filmde mesela cingene köyünde ayı vardı ayıyı kurtun üstüne salsalardı güzel bi dövüs sahnesi yarata bilirlerdi ve ormanda polisler köpeklerin hepsini üstüne salabilirdi bu 2 olay olsaydı filme baya renk katardı. filmde görüntü ve ses mükemmel gece izlemenizi tavsiye… Read more »
filmi izlemek için yorumları okurken tamer toprakla karşılaştım bu saate bana kahkaha attırdığı için kendisine teşekkür ederim.bu arada bilgiseyar ne yaa:)
bana bak gökhan sen benim bilgiseyarıma sorunlu diyemezsin sen ilk önce kendi bilgiseyarına ba k ve sorun yasamamış olabilirsin kimsenin bilgiseyarına sorunlu diyemezsın ağzını topla kasınma tmm mi ?
ben bu siteden bi çok film izledim ve film izlemek istediğimde de tek tercihim burası teşekkürler admin …,
güzelmiş tşk ler baya korkuttu aşk macera nefret ve kan hepsi bi arada:)
Fena değil…Dönüşümler ve müzikler güzel Seyredilebilir.
ya hiç part göremiyorum neden??
CEVAP: FİLM YENİLENMİŞTİR.
zayıf ve dandik bir film
teşekkürler.
güzel bir film.vahşide olsa icinde bir insan ruhu barındırdığını göreksiniz. kaliteli bir film.
sonunu getıremedım izlenmeğe değer yinede,emeğe sağlık……….yarısından sonrasını açamadım filmin
film kesinlikle puanını haketmiyor.çok şey bekleyen hayal kırıklığına uğrar.bu siteyide gerçekten tebrik ederim.hem kaliteli hemde çok sorunsuz.emeği geçenlere teşekkürler.
admin gerçekten çok teşekkür ediyorum bugüne kadar belki yüzlerce sitede film izlemeyi denedim ama bu kadar sorunsuz takılmadan görüntü ve ses kalitesinde ilk filmi mi izlemiş bulunmaktayım tekrar tekrar teşekkür edrim emeğinize sağlık film gerçekten harikaydı…Bundan sonra tek adres Vizyonfilmizle.Net…
film güzel . Antony amca ve diyerleri. DÖNÜŞÜM SAHNELERİ ÇOK GÜZEL YAPMIŞLAR.
süperdi gerçekten teşkür ederim admin
etkilenmedim güzel değil..
Admin bu kadar güzel filmleri bizlerin seyrin için hazırladığından ötürü çok teşekkür ediyorum. saygılarımla…
eh işte
güzel
abartıldğı kadar güzel değil ama yinede izlenir.bence bu kadar puanı hak etmemiş.
işte buu tek keimeyle muthiş
admin 1.secenekte sadece 2.partta bozukluk yok 3.parttada var bence diyer partlarda da var aynı sorun 2.seçenekte de devamlı yükleme problemi var bu arada benimde bütün ayarlarım mevcut admin ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
DNS ayarlarınızı otomatik olarak ayarlayın ve bağlantınızın gidip gelmediğinden emin olunuz. Daha ayrıntılı bilgi için sitenin üst kısmındaki UYARI yazımızı okuyabilirsiniz. Şuan filmde bahsettiğiniz şekilde bir problem görünmüyor.
ortaçağ avrupasının uydurduğu bir ucubelik ve bunda 2010 versiyonunu çıkararak ısrarcı olmak. bence senaryo üretememekten dolayı saçmalamak.
Yorum yazacaktim ama sayin M_emekli adeta kafamdan gecenleri ozetlemis. Bu arada filmi izleyemeyip Admin`e dert yananlar bu yorumlari okumuyorlar mi? Bu siteden iki yuze yakin film izledim. Hicbirinde sorun yasamadim. Anlayin artik arkadaslar adminlik bir durum yok. Sorunu kendi bilgisayarinizda, yada internet servis saglayicinizda arayacaksiniz. Paylasim icin tesekkurler..
Bugüne kadar çevrilmiş en güzel KURT ADAM filmi bana göre.Tabii bunda ANTHONY HOPKINS’in payı büyük.TEŞEKKÜRLER ………….
Alışılmış hikayeler gene:)İdare eder bir film…Görüntü ve ses kalitesi mükemmel bu arada…;)
Teşekkürler
Emeğinize sağlık:)
ya admin ikinci bölüm bir dakika bile sürmeden bitiyor yardımcı olursan çok sevinirim.şimdiden emeklerin için çok teşekür ederim.
Bu konu ile ilgili sitenin üst kısmında bulunan UYARI yazımızı okuyup yardım alabilirsiniz. DNS ayarlarınızı otomatik yapın ve Google Chrome kullanın lütfen. Sıkıntı devam ederse 2. izleme seçeneğini de kullanabilirsiniz.
5 ci partta sorun var admin ilgilenirsen sevinirizzz
turkcesi cikana kadar beklemek istemistim degdi dogrusu saglam filimdi…
tesekkurler admin.
cokk manyak manyak otesı fılmm gorunte sess manyakk yanı sıddetle tavsıye